Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

U prodaji je novi broj Novog Sisačkog tjednika, evo što donosi

Izašao je novi, 1128. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte:

U Sisku održana sjednica hrvatske Vlade sa županima, premijer Plenković najavio: u rujnu ove godine bit će dovršena autocesta do Siska.

U novom broju donosimo najaktualnije informacije o blokovskoj obnovi u Rimskoj ulici, radovima u Rimskoj 19, obnovi Gradske vijećnice.

U Općoj bolnici „Dr. Ivo Pedišić” u Sisku izvedene dvije uspješne kirurške procedure najsuvremenijom laparaskopskom metodom na debelom crijevu.

Pročitajte kako je obilježena 33. obljetnica osnutka 55. LAD-a PZO Sisak, o dodjeli povelja zahvalnosti Vitalijusu Kuznecovasu iz Litve i Keldu Rasmussenu iz Danske, intervju s hrvatskim braniteljem Rankanom Čučkovićem teško ranjenim u „Oluji”.

Donosimo aktualni komentar i rubriku Glas Siščana, nove nastavke feljtona o Norbertu Veberu i 71. te tekst Stipe Jolića o životu u Capraškom Naselju poslije 2. svjetskog rata.

Županija omogućila besplatno ljetovanje u Splitu za više od 850 učenika četvrtih razreda iz 17 osnovnih škola naše županije.

Posjetili smo edukacijsko – prezentacijski centar Natura SMŽ u Petrinji: prekrasan objekt za upoznavanje prirodnih bogatstava naše županije.

Ne propustite tekstove o novim uspjesima Kolapjana i Lađarica te Siščanina Ivice Buturca, kao i novu kolumnu Gordane Sedmak Jednačak.

Doznajte o velikom uspjehu Bjelke iz Sunje i poduhvatu Branka Šubića.

U novom broju za vas: tjedni horoskop, mali oglasi, riješite novu križaljku, doznajte gradske servisne informacije i druge aktualnosti, zanimljivosti iz Siska i županije!

Čitajte NST, jedine lokalne novine!

Više vijesti

SMŽ

Baćin, malo mjesto na području općine Hrvatska Dubica, mjesto je jednog od najvećih zločina nad civilima tijekom agresije na Republiku Hrvatsku. U listopadu 1991....

KULTURA

U Velikoj dvorani Hrvatskog doma u petak je održana Večer petrinjske pjesme i tambure „Pepi u spomen“. Ovaj glazbeni memorijal se održava već tradicionalno,...

SMŽ

Brojnim događanjima i ove godine obilježava se Dan hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije. Središnje obilježavanje održano je danas odavanjem počasti svim poginulim hrvatskim braniteljima i...

Kutina

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić obišao je danas sa suradnicima, ususret Međunarodnom danu arheologije, arheološko nalazište Turski stol. Ovo kasnosrednjovjekovno gradište ponovno je u fokusu...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.