Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Sve je spremno za sljubljivanje vina, hrane i zabave na prvom ZAGREB UNDERGROUNDU u tunelu Grič!

Evo kako će izgledati vikend zabava u najvećoj podzemnoj vinariji u Hrvatskoj!

Foto: Paula Kovačić / Adria.fun

Ovaj vikend, od 12. do 14. travnja, u tunelu Grič u Zagrebu održava se prvi gastro-enološki Wine & Walk festival pod zemljom ZAGREB UNDERGROUND.

Prilika je to za sljubljivanje na jednom mjestu više od 200 hrvatskih vina i delicija domaćih OPG-ova, u tunelu dugačkom 350 metara, koji će ovom prilikom postati najveća podzemna vinarija u Hrvatskoj.

Organizatori su pripremili bogat program zabave koju predvodi DISCO MAGIC BAND, koji će zagrebačko podzemlje ispuniti glazbom Abbe, Boney M-a, Chic-a, Kool and the Gang, Donne Summer, Hot Chocolate, Micheal Jacksona, Village People i mnogi drugih.

Foto: Paula Kovačić / Adria.fun

Između setova glazbe banda palicu preuzima DJ MacGregor, koji će dodatno podići atmosferu i začiniti zabavu s obradama hitova legendarnog Studija 54.

Cijeli tunel Grič bit će podijeljen na četiri hrvatske vinske regije plus Hercegovina, a svoj dolazak na festival ZAGREB UNDERGROUND potvrdili su cijenjeni vinari iz cijele Hrvatske. Tako će svi posjetitelji moći degustirati bogatu paletu bijelih, crvenih i ružičastih vina, ali će tu biti i vrhunskih pjenušaca, domaćih rakija i likera…

Osim vina, svoju ponudu za degustaciju su pripremili proizvođači domaćih OPG-ova, pa će se na njihovim štandovima moći degustirati domaće slavonske i dalmatinske kobasice, pršut, čvarci, kulen, maslinova ulja, pčelarski proizvodi, salate od tune i inćuna, sirevi itd….

Ulaznice su u pretprodaji u sustavu EVENTIM po cijenama od 25 eura, za termine od 15 do 17 sati i 30 eura za termine od 17.30 do 19.30 sati.

Ulaznice se mogu kupiti i na dane održavanja festivala, od 14.30 sati na ulazu u tunel iz Mesničke ulice ali po 30 i 35 eura.

Uz svaku ulaznicu posjetitelji će dobiti i originalnu ZAGREB UNDERGROUND čašu i mini katalog za lakše snalaženje u ponudi i zabavi. Degustacije su uključene u cijenu ulaznice.

Foto: Paula Kovačić / Adria.fun

Važno je napomenuti da se ulaznice prodaju na svakih pola sata kako se ne bi stvorila gužva, a dozvoljeno vrijeme boravka u tunelu je do tri sata.

Dio zarade od prihoda od prodanih ulaznica ide i humanitarne svrhe za rad udruge Krijesnica, pa kupnjom iste posjetitelji ovog festivala čine i dobro i djeci oboljeloj od malignih bolesti te njihovim obiteljima.

Svi koji kupe ulaznice sudjeluju i u nagradnoj igri, u kojoj će netko osvojiti čak 3000 eura vrijednu nagradu – 7 dana ljetovanja za dvije osobe u all inclusive ponudi Labranda Senses Resorta u Vrboskoj na otoku Hvaru!

Radno vrijeme festivala je od 15 do 22 sata, ulaz je iz Mesničke ulice i svi posjetitelji se kreću jednosmjerno kroz tunel Grič od Mesničke do Radićeve ulice.

Više vijesti

PROMO

Kako biste reagirali na tvrdnju da kod sebe imate stotine ili čak tisuće eura vrijednosti o kojoj nikad niste razmišljali? Vjerojatno biste odmahnuli rukom...

PROMO

U petak, 26. travnja u prostoru Top-Termi Topusko održano je predstavljanje projekta Virtualnog vodiča Turističke zajednice Općine Topusko “VIVOTOP” i promocija knjige “Banova vrela...

PROMO

Izašao je novi, 1122. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte: Donosimo konačne i...

PROMO

Hotel Panonija Sisak zapošljava kuhare, konobare i recepcionere. Za više informacija i prijavu kontaktirajte 091 602 13 97 ili putem e-maila financije@hotel-panonija.hr

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.