Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Izašao je novi broj Novog Sisačkog tjednika! Evo što donosi

Istražujemo: tko i zašto obavlja 3D seizmička snimanja po gradu Sisku i u prigradskim naseljima – što kažu izvođači radova, Agencija za ugljikovodike, Ministarstvo gospodarstva i naši Siščani?

Mažoretkinje Glinske banice iz Gline na Europskom prvenstvu u mažoret plesu u Beogradu u Srbiji osvojile europsko zlato s koreografijom „Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj”.

Posjetili smo sisačku bolnicu, najveće gradilište u našoj županiji, pišemo o velikom nevremenu koje je izazvalo poplavljivanje glinskog Korza, o otkrivanju spomen biste dr. Franje Tuđmana u Peckom, obnovi sisačke katedrale i drugih stradalih crkava u Sisačkoj biskupiji.

Robertina Štajdohar, pročelnica Županijskog upravnog odjela za obrazovanje i kulturu govori o rezultatima ljetnih upisa u osnovne i srednje škole, gdje su ostala nepopunjena mjesta za jesenski upisni rok?

U novom broju nastavljamo feljtone „Slučaj Norberta Vebera” i Capraško Naselje, donosimo informaciju o izložbi učenika Tehničke škole, pročitajte kolumnu Gordane Sedmak Jednačak o klimatskim promjenama.

Crna strana života: policija uhvatila i na sud dovela recidiviste prometnih prekršaja.

Sport: Segesta u prvom kolu SuperSport Druge nogometne lige poražena u Bjelovaru.

U novom broju za vas: tjedni horoskop, mali oglasi, riješite križaljku, doznajte gradske servisne informacije i druge aktualnosti, zanimljivosti iz Siska i županije!

Čitajte NST, jedine lokalne novine!

Više vijesti

SMŽ

U Šašnoj Gredi, na mjestu pogibije hrvatskog viteza Marijana Celjaka, odana je počast legendarnom dozapovjedniku 57. SAMB-a, prve dragovoljačke postrojbe u Domovinskom ratu. Marijan...

SMŽ

Prijava na “Natječaj za prijem učenika u Učenički dom Sisak” dostavlja se preporučeno poštom s povratnicom (uz naznaku “Natječaj za prijem učenika u Učenički...

Sisak

U četvrtak, 12. rujna 2024., Agencije lokalne demokracije Sisak održala je tiskovnu konferenciju na kojoj je predstavila Online kampanju „Živi jednakost, slavi raznolikost!“. Provedbom...

Sisak

Svoj 30. rođendan je, pod motom “Samo neka kuca”, na sisačkom kupalištu Zibel proslavila udruga Veliko srce malom srcu. Veliko srce malom srcu je...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.