Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Izašao novi broj Novog Sisačkog tjednika, evo što donosi

Izašao je novi, 1133. broj vašeg Novog Sisačkog tjednika, potražite ga kod kolportera i na svim kioscima, i u njemu pročitajte:

Iz prve ruke: dr. sc. Ivana Miletić Čakširan, voditeljica Konzervatorskog odjela u Sisku: O obnovi odgojno-obrazovnog i kulturnog centra u Rimskoj 19, obnovi Tuškanove kuće, Malog Kaptola, sisačke Katedrale i Gradske vijećnice.

Grad Sisak i Sisački vodovod popustili pod pritiskom državnog tajnika Domagoja Orlića i HDZ-a: Kreće rekonstrukcija vodovodne mreže u Hebrangovoj ulici, Orlić traži i otpis računa za rujan.

Obnova: U Lonjskoj ulici u Sisku, 30 obitelji uselilo u dvije nove POS-ove zgrade, počela gradnja 144 stana u HNP 2-10 u Sisku, u Petrinji počela gradnja novih 8 višestambenih zgrada s 152 stana, u Glini se grade četiri nove zgrade sa 70 stanova.

Sisački biskup Vlado Košić primio veleposlanicu Republike Srbije u Hrvatskoj Jelenu Milić: O čemu su razgovarali?

Kolone vjernika iz cijele Sisačke biskupije častile relikviju svetog Franje Asiškog u župi svetog Josipa Radnika u Galdovu.

Blagoslovljene obnovljene crkve u Gori i Komarevu.

U ovom broju donosimo: intervju s Tihomirom Babićem, predsjednikom Županijske komore Sisak, razgovor s Goranom Brebrićem, autorom pjesme i video spota „Most”, nove nastavke feljtona „Slučaj Norberta Vebera” i teksta Stipe Jolića o Capraškom Naselju, donosimo novu kolumnu Gordane Sedmak Jednačak.

SPORT: Kako je nakon pobjede u Sisku, Segesta teško stradala u Križevcima?

U novom broju za vas: tjedni horoskop, mali oglasi, riješite križaljku, doznajte gradske servisne informacije i druge aktualnosti, zanimljivosti iz Siska i županije!

Čitajte NST, jedine lokalne novine!

Više vijesti

OBNOVA

Završetkom obnove zgrade Kinematografa u Topuskom, Sisačko-moslavačka županija završila je obnovu objekata u svojoj nadležnosti na području Topuskog. Obnovljenu bivšu zgradu kina u centru...

Kutina

U vijećnici Grada Kutine, pročelnik Ureda gradonačelnika Robert Kolenc i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i civilno društvo Željko Tomičić u...

Kutina

Ovu godinu na području Moslavine obilježila su velika ulaganja Sisačko-moslavačke županije u području socijalne skrbi. Nakon otvorenja Doma za starije osobe u Kutini, u...

Lekenik

“Poštovane mještanke i mještani Općine Lekenik, Općina Lekenik s ponosom objavljuje da su od 1. listopada 2024. godine povećane jednokratne novčane naknade za rođenje...

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.