Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Domoljubna koalicija: Ovi su izbori pokazali da trikovi imaju svoj vijek trajanja

Aktualna sisačka gradska politika nema budućnost

Aktualna sisačka gradska politika nema budućnost

Ovo nije slučajna pobjeda , rekao je predsjednik Gradskog odbora HDZ-a grada Siska Željko Krapljan na tiskovnoj konferenciji koju je u Sisku, 19. svibnja održala Domoljubna koalicija HDZ-HSS-HSP AS-HSLS i BUZ nakon izbora za vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora .Upozoravali smo da izborni inženjering neće polučiti uspjeh, dodao je HSLS-ov Miljenko Žamarija pri tom misleći na brzopotezno spajanje mjesnih odbora u gradske četvrti. Predsjednica gradskog HSS-a Anita Sinjeri Ibrišević ocjenjujući rezultate kao dobre naglasila je kako ima još prostora za napredovanje. BUZ-ov Ivica Rakić kaže kako su ovi izbori posebno važni za starije i nemoćne, jer briga o njima počinje upravo od njihovog mjesta stanovanja.

P1050948

Javnost u politici traži nova lica, rekao je član predsjedništva HSP AS  Milan Šteković, istaknuvši kako treba prave probleme maknuti s margina, aktualizirati ih i rješavati, a to će prije svega moći mladi kojih je sve više i u ovoj političkoj opciji.

Zaključak koalicije je da trendovi, a to su pobjeda ove koalicije na izborima za EU parlament, pobjeda Ive Žinića na izborima za župana, pobjeda kandidatkinje Kolinde Grabart Kitarović na predsjedničkim izborima, te ova pobjeda na najnižoj lokalnoj razini  samo potvrđuje da ova aktualna sisačka gradska politika nema budućnost.

P1050950

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.