Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Minimalan poraz sisačkih bejzbolaša

Sisak Storksi izgubili 10:9

Sisak Storksi izgubili 10:9

Gostovanje Storksa u nedjelju 17. svibnja 2015., na svoj 21. rođendan u Zagrebu nažalost nije prošlo u slavljeničkom raspoloženju. Dosad jedina ekipa bez pobjede u Prvenstvu Hrvatske iznenadila je Siščane i ostvarila svoju prvu pobjedu rezulataom 10:9.
Da neće biti lako protiv mlade ekipe Novog Zagreba dalo se naslutiti već nakon 1. ininga kad nakon osvojenog 1 boda Siska domaćini osvajaju 4 boda i utakmicu otvararju vodstvom. U 3. iningu Novi Zagreb osvaja još 2 boda i povećava vodstvo na 6:1. Tek u 5. iningu Sisak osvaja bod, a u 7. još 2 i smanjuje vodstvo domaćina na 6:4.
U 8. iningu napokon napad Storksa počinje funkcionirati te osvajanjem 4 boda prelaze u vodstvo 8:6. Nažalost igrači Novog Zagreba u svom napadu osvajaju 3 boda te se ponovno vraćaju u vodstvo od 9:8. U 9. iningu Sisak osvaja bod i poravnava rezultat na 9 : 9.
Nakon što je rezultat na kraju utakmice, nakon 9. ininga izjednačen igra se dodatni ining u kojem Sisak ne uspijeva osvojiti bod dok to domaćini uspijevaju i rezultatom 10:9 ostvaruju svoju prvu ovosezonsku pobjedu.

Za Novi Zagreb su igrali: Bošnjak, Pus (2), Rožman (3), Ostović (3), Rilović (2), Šimičević, Predojević, Seličić i Petričević.

Za Sisak su igrali: Špoljarić (4), Medved, Salešević, Roksa, Kastmiler (2), Vanić, Matić, Krička (2), Dankić i Jurković (1).

Suci: Ozimec i Golub ( Zg. )

Sljedeću nedjelju, 24. svibnja 2015. od 16 h na igralištu u Vrbini Storksi igraju protiv BK Medvednica iz Zagreba.

bb2

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.