Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Predstavljen rad Volonterskog centra Sisak

Volonterski centar kao mjesto interakcije volontera i korisnika volonterskih usluga.

Volonterski centar kao mjesto interakcije volontera i korisnika volonterskih usluga.

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga koje organizira Ured za udruge vlade Republike Hrvatske, u Sisku je Agencija lokalne demokracije Sisak postavila štand na kojem je predstavila rad i aktivnosti Volonterskog centra Sisak. O samom cilju Dana otvorenih vrata udruga nešto više je rekla predsjednica Agencije, Paula Raužan:

 

 

Na štandu postavljenom u sisačkoj Drugoj ulici, građani su mogli dobiti informacije o tome kako volontirati, koja su prava i obveze volontera, a mogao se i popuniti upitnik , te na taj način ući u bazu Volonterskog centra:

 

 

Jedan od aktualnih programa koji su otvoreni građanima je i program volontiranja na Festivalu Željezara koji će početi 1.lipnja i trajati do 7. lipnja:

 

 

SOS selo Lekenik također je jedna od ustanova u kojoj možete volontirati:

 

 

Dom za starije i nemoćne osobe Sisak, Info centar za mlade Sisak, Centar za socijalnu skrb Sisak, podružnica Obiteljskog centra, OŠ „Braća Bobetko“, te Udruga invalida Grada Siska također su neke od ustanova koje traže volontere. Dio navedenih programa traje tijekom cijele godine, dok su neki otvoreni u točno određenom periodu. Bez obzira za koji se odlučite nećete pogriješiti:

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.