Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Predstavljene aktivnosti iz projekta “Zdrav za 5”

Projekt obuhvaća brojne aktivnosti.

Projekt obuhvaća brojne aktivnosti.

Danas su na sisačkoj Šetnici uz Kupu predstavljene aktivnosti iz projekta „Zdrav za 5“ kojega zajedničkim naporima organiziraju Sisačko-moslavačka županija i Policijska uprava sisačko-moslavačka. Zamjenica sisačko-moslavačkog župana, Anita Sinjeri Ibrišević zahvalila se suorganizatorima, ali i civilnim udrugama te građanima naše županije koji sudjeluju u provođenju projekta:

 

 

Projekt kojeg na nacionalnoj razini provode četiri ministarstva, Ministarstvo unutarnjih poslova, Ministarstvo zaštite okoliša i prirode Ministarstvo zdravlja te Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta današnjim je skupom ušao u drugu, ujedno i završnu komponentu. Načelnik Policijske uprave sisačko-moslavačke županije Marko Rašić naglasio je važnost njegova provođenja:

 

 

Na prostoru Šetnice posjetitelji su mogli vidjeti izloženu opremu Hrvatske gorske službe spašavanja, vojske, policije, ali i nastupe dječjih zborova dječjeg te osnovnoškolskog uzrasta. Ravnatelj županijskog Zavoda za javno zdravstvo dt. Inoslav Brkić osvrnuo se na podatke koji zvone na uzbunu i pokazuju zašto je ovaj projekt potrebno nastaviti provoditi i u budućnosti:

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.