Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Četiri medalje atletičarima Moslavine

Odličan vikend nastup kutinskih atletičara

Odličan vikend nastup kutinskih atletičara

U subotu i nedjelju, 20. i 21. lipnja 2015. godine u Zagrebu na stadionu Mladosti održano je pojedinačno Prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje te mlađe kadete i mlađe kadetkinje.
Naravno, nastupili su i atletičari atletskog kluba Moslavina iz Kutine i kao što smo već navikli, razveselili predivnim rezultatima i osvojenim državnim odličjima.
Prvoga dana natjecanja vrijeme nije bilo naklonjeno kraljici sportova pa su trke istrčane po kiši i prilično hladnom vremenu.

Ana pobjeda zagreb

Prva je razveselila i pomalo iznenadila svojom superiornošću na 80 m s preponama Ana Lončarević s osvojenim prvim zlatom na toj zahtjevnoj tehničkoj disciplini i 11. mjestom u skoku u dalj, zatim su u utrci na 1500 m u potpunosti zavladale kutinske atletičarke u prepoznatljivim žutim majicama te se na postolje popele zajedno Elena Pazman kao 1. i Marija Mehmedović kao 2. dok je Dora Bogić bila 6..

Drugog dana vremenske su prilike bile puno bolje što je pogodovalo Karlu Ciban da u utrci na 3000 m osvoji svoju prvu državnu medalju na stazi, ovoga puta srebrnoga sjaja.

Karlo ph zagreb

Od ostalih moslavačkih mladih atletičara nastupili su Florijan Rožić na 600 m te plasirao se na 5. mjesto, Paola Desić bacanje kugle i diska 4. i 8. mjesto, 2000 m hodanje Matea Ciban 5. mjesto i Lara Krmelić 600 m 12. mjesto.

Idući vikend atletičare Moslavine čeka pojedinačno Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke u Varaždinu.

elena, Marija ph zagreb

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.