Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Danas se diljem svijeta po prvi put obilježio Međunarodni dan joge

Prema odluci Ujedinjenih naroda, ove se godine diljem svijeta 21. lipnja po prvi put obilježava kao Međunarodni dan joge

Prema odluci Ujedinjenih naroda, ove se godine diljem svijeta 21. lipnja po prvi put obilježava kao Međunarodni dan joge

Prema odluci Ujedinjenih naroda na inicijativu indijskog premijera Narendre Modija, ove se godine diljem svijeta 21. lipnja po prvi put obilježava kao Međunarodni dan joge.

U Indiji je čak na premijerovo inzistiranje imenovan ministar za jogu kako bi popularizirao tu drevnu vještinu.

Proslavit će ga i udruge „Joge u svakodnevnom životu“ diljem Hrvatske i to besplatnim programima za javnost 21. lipnja. Programi će se održavati prema inicijativi međunarodnog udruženja sustava „Joga u svakodnevnom životu“ i Njegove Svetosti Vishwagurua Mahamandaleshwara Paramhanse Swamija Maheshwaranandajija, autora ovog sustava te pod pod pokroviteljstvom veleposlanstva Indije u Hrvatskoj.

Programi su namjenjeni svima koji žele upoznati jogu i osjetili mnogobrojne dobrobiti koje ona pruža za tijelo, um i duh. Želja nam je približiti jogu javnosti kao savršen i cjelovit sustav kojim postižemo sklad sa sobom i okolinom te odagnati predrasude o jogi.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.