Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Festivalski tim SEFF-a krenuo na filmsko putovanje!

Putujući Sisački ekološki filmski festival u Sisak se vraća 26. lipnja.

Putujući Sisački ekološki filmski festival u Sisak se vraća 26. lipnja.

Ispred Doma kulture Sisak 15. lipnja je na putovanje krenuo Festivalski tim SEFF-a, Sisačkog ekološkog filmskog festivala. Festivalski tim ovog, u svijetu jedinstvenog festivala, čini 12 ekologa- entuzijasta koji će na biciklima doći do publike kako bi prikazali katke filmove, održali radionice, tribine, izložbe i diskusije. Voditelj filmske djelatnosti Doma kulture Kristalna kocka Vedrine, Daniel Pavlić:

 

 

Nakon kratke turneje po Unsko-sanskom kantonu, Tim će svoj put nastaviti po Sisačko-moslavačkoj županiji gdje će po prvi put posjetiti i Lonjsko polje. A iz kojih su zemalja pristigli filmovi koje će gledatelji moći pogledati:

 

 

Nakon tematike vode kojom se bavio prošlogodišnji Festival, ove godine publici će se prezentirati filmovi s temom otpada:

 

 

Ukupno 35 filmova bit će prikazano u 3 programa Festivala- službenom, posebnom i dječjem:

 

 

Ovogodišnji je SEFF zamišljen prije svega kao festival namijenjen djeci i mladima jer je to najbrojnija, ali i publika koja brzo i lako shvaća poruku filmova:

 

 

Nakon povratka u Sisak, Festivalski tim neće mirovati. SEFF, naime, ima i svoj posebni program- „SEFF u Gostima“, pa će im tako ovo ljeto biti radno:

 

 

Osmi po redu, ovogodišnji SEFF trajat će do 26.lipnja kada će se u Kazalištu 21 upriličiti završnica Festivala s proglašenjem najboljeg filma.

 

P1060718P1060721P1060722P1060720

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.