Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

HSP AS o aktualnoj političkoj situaciji u gradu i županiji

Isplativost i svrhovitost gradskih projekata poput Festivala Željazara i izgradnje biciklističkih staza dovedeni su u pitanje.

Isplativost i svrhovitost gradskih projekata poput Festivala Željazara i izgradnje biciklističkih staza dovedeni su u pitanje.

Članovi Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević održali su konferenciju za novinare na kojoj su se osvrnuli na aktualnu političku situaciju u Gradu Sisku te na najnoviji razvoj situacije u Županijskoj skupštini Sisačko-moslavačke županije. Članica Predsjedništva HSP AS, dr. Vlatka Vukelić zapitala se koji je smisao održavanja  Festivala željezare koji, osim što veliča neuspjeli projekt socijalističkog samoupravljanja, također troši ogromna financijska sredstva građana, a bez ikakve povratne bilance o tome koliko je ljudi posjetilo manifestaciju:

 

 

Vukelić je, osim toga, izrazila i čuđenje obujmom izgradnje biciklističkih staza za koje, vjeruje, nema potrebe, pogotovo u centru grada:

 

 

Također, nedavno zaduženje Grada u iznosu od 50 milijuna kuna je nerazumno obzirom da se taj kredit neće iskoristiti za razvojne projekte Grada Siska:

 

 

Predsjednik Županijskog vijeća HSP AS, dr. Tomislav Dujmenović osvrnuo se na nedavni posjet dr. Otta Bernhardta, člana Uprave zaklade „Konrad Adenauer Stiftung“ Sisačko-moslavačkoj županiji. Sastanku koji je održan 5. lipnja u zgradi Županije prisustvovao je župan Žinić sa zamjenicima te izaslanstvo HSP AS na razini Grada Siska, županije i države:

 

 

Tajnik Županijskog vijeća HSP AS, Domagoj Sekulić, u svom se osvrtu vratio na posljednju sjednicu Županijske skupštine na kojoj je smijenjen dotadašnji predsjednik Željko Soldo. Sekulić je izrazio zadovoljstvo raspletom događaja koji su često onemogućavali normalno funkcioniranje skupštine stalnim kršenjem Poslovnika, posebice tijekom Aktualnog sata:

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.