Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

U povodu Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonite trgovine drogama u sisačkoj Drugoj ulici postavljen Info pult

Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonite trgovine drogama obilježava se od 1987. s ciljem ostvarenja društva bez droge.

Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonite trgovine drogama obilježava se od 1987. s ciljem ostvarenja društva bez droge.

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonite trgovine drogama, Proni- centar za socijalno podučavanje- Info centar za mlade Sisak u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo- Odsjek za mentalno zdravlje, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti postavio je Info- pult u sisačkoj Drugoj ulici.

Info centar Sisak koji već dugi niz godina radi s mladima i na projektima usmjerenim na mlade ovim je putem prezentirao dugogodišnji rad i tako pokušao približiti građanima, osobito mladima što je to zapravo Info centar te kako koristiti usluge Info centra poput besplatnog korištenja interneta, sudjelovanja u radionicima i predavanjima te ostalim sadržajima za kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Marija Cvetković, volonterka u Info centru Sisak pobliže je objasnila cilj današnje akcije:

 

 

Dejan Radojić, medicinski tehničar iz Zavoda za javno zdravstvo sisačko-moslavačke županije predstavio je zadaću Odsjeka za mentalno zdravlje, prevenciju i izvanbolničko liječenje, a koji funkcionira i kao savjetovalište te nas upoznao s njegovim načinom rada:

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.