Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

U tijeku: Sjednica Županijske skupštine

Prijenos Aktualnog sata on line

Prijenos Aktualnog sata on line

11:31 Usvojen je izmijenjeni Dnevni red 11. sjednice Skupštine Sisačko-moslavačke županije. Prihvaćanje prijedloga kluba vijećnika HDZ-a o uvrštenju  prijedloga za razriješenje dužnosti dosadašnjeg predsjednika županijske skupštine moglo bi značiti da će ova županija dobiti novog predsjednika ili predsjedncu  i to iz redova koalicije HDZ-HSP AS – HSS-HSLS-BUZ.

“Šuška” se da bi nova predsjednica skupštine mogla biti dugogodišnja saborska zastupnica iz naše županije Ivanka Roksandić(HDZ).

Aktualni sat svojim pitanjem otvorila je Sabina Ferderbar koja je župana pitala s kim koordinira umirovljenička pitanja i što je učinio za umirovljenike u sedam mjeseci svoje “vladavine”, jer je u kampanji obećavao “med i mlijeko”.

– Nisam obećavao med i mlijeko, odgovorio je župan Žinić , a surađujem sa svim udrugama od Siska do drugih gradova u županiji.

 

 

Vijećnici HDZ-a u županijskoj skupštini prije izglasavanja dnevnog reda današnje sjednice Županijske skupštine zatražili su stanku od 30 minuta, te po njezinom završetku izvijestili kako su se tijekom stanke konzultirali o prijedlozima za dopunu dnevnog reda. Dnevni red bi po njihovom prijedlogu trebao biti dopunjen prijedlogom za razrješenje dosadašnjeg predsjednika skupštine , kao i potprredsjednika, te  prijedlogom za izbor novog predsjednika i potpredsjednika. Nakon ovog prijedloga i klub vijećnika HSP u županijskoj skupštini zatražio je tridesetminutnu stanku.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.