Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

10. Sajam zadrugarstva, obrta i turizma

Promocija tradicije

Promocija tradicije

U Sunji je u subotu, 11. srpnja  otvoren 10. Sajam zadrugarstva, obrta i turizma. Pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije, a u organizaciji općine Sunja i Turističke udruge općine Sunja sajam je okupio izlagače s područja Sunje, Sisačko-moslavačke, Ličko-senjske i drugih županija.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Otvorio ga je načelnik općine Grga Dragičević istaknuvši značaj Sajma

Sutra će svečano biti otvorena i 21. Državna konjogojska izložba.

Udruga „Hrvatska žena“ i ove je godine organizirala izbor  najljepših okućnica u tradicionalnoj akciji „Volim Sunju“.Za najljepši detalj u okućnici priznanja su primili Vesna Komljenović(3.mjesto), Sanja Laktašić(2.mjesto) i Višnja Pavletić(1.mjesto) iz Sunje, u kategoriji najljepše uređenog balkona, odnono prozora nagrađene su Slavica Papić (3.mjesto)i Jagica Karanović(2.mjesto) iz Sunje, te Katarina Matković(1.mjesto) iz Sunjske Grede.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Najljepša okućnica je ona obitelji Snježane Brnad iz Staze, a nagrađena je okućnica obitelji Jadranke Kristić(2.mjesto) i okućnica Ljiljane Smolković(3.mjesto).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Program se nastavlja u 16 sati Okruglim stolom „Tradicijski motivi i tradicijske tehnike na modnoj odjeći i predmetima“. Tijekom popodneva bit će održana i Seoska olimpijada.Od 18 sati na pozornici Sajma bit će održana  Modna revija, te od 19 sati smotra folklora  – 15. Zlatna griva Posavine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.