Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Mladi svestrani Vlaho Arbulić predstavlja svoj prvi singl “Bla Bla”

Vlaho se glazbom bavi dugi niz godina, svira nekoliko instrumenata i sklada, a najdraža mu je gitara

Vlaho se glazbom bavi dugi niz godina, svira nekoliko instrumenata i sklada, a najdraža mu je gitara

Mladi i vrlo svestrani Vlaho konačno se vraća svojoj prvoj ljubavi – glazbi. Od formalnog glazbenog obrazovanja i natjecanja u klasičnoj glazbi do kantautorskog rada i profiliranja vlastitog zvučnog identiteta, glazbena karijera je bila i ostala njegova najintenzivnija i najdugovječnija strast.

Nakon upoznavanja i rada s pravom producentskom ekipom, sazrio je trenutak da sve to izađe na vidjelo. Vlaho se glazbom bavi dugi niz godina, svira nekoliko instrumenata i sklada, a najdraža mu je gitara.

U polufinalu X Factora premijerno je predstavio pjesmu „Bla Bla“, oduševio publiku i pokazao da itekako ima potencijala za svjetsko glazbeno tržište – za koje već gotovo ima spreman album.

Za vrlo zanimljivu i produkcijski izuzetno kvalitetno “spakiranu” kantautorsku pjesmu „Bla Bla“ snimljen je i video spot:


 


Režiju spota potpisuje poznati srpski glumac Miloš Biković. Uz Vlahu se u spotu pojavljuje i Anđela Jovanović, a sniman je na više lokacija u Beogradu.

Note i stihovi su, kako često kaže, njegova strast i ljubav i bio bi najsretniji kada bi uspio izgraditi svoju glazbenu karijeru. Na pozornici X Factora izazvao je brojne pozitivne reakcije iz cijele regije i pokazao da je svoj glazbeni put započeo na najbolji mogući način.

„Rad s Mirom Vidovićem i producentskom ekipom iz Morris Studija započeo je prije više od godinu dana, te je većina materijala za prvi album već spremna. Nakon ovog slijedit će i drugi singlovi te gostovanja i promocije u inozemstvu već od ove jeseni.“ – rekao je Vlaho pa nastavio

„U ovom konkretnom slučaju, nastup na X-Factoru dogodio se slučajno tako da su producentu spota za pjesmu „Bla Bla“ televizijski urednici u Srbiji predložili moje gostovanje u tom regionalnom show-u.“

Uz Vlahu, koautori i producenti pjesme su Filip Vidović, Neven Marinac i Gordan Dragić.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.