Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Dvije manifestacije o Petrinji u Zagrebu

Otvaranje manifestacije održat će se u petak, 31. srpnja na Trgu bana Josipa Jelačića u 8.30 , a predviđeni će program trajati do kasnih večernjih sata.

Otvaranje manifestacije održat će se u petak, 31. srpnja na Trgu bana Josipa Jelačića u 8.30 , a predviđeni će program trajati do kasnih večernjih sata.

Povodom dviju manifestacija-  „Prezentacija grada Petrinje“ te „Lovrenčevo u Zagrebu“ u zagrebačkoj gradskoj upravi održana je konferencija za medije na kojoj su gradonačelnici dvaju gradova najavili predstojeći događaj. Manifestacije će se održati u petak s bogatim cjelodnevnim programom tijekom kojeg će Zagrepčani moći kušati domaće ekološke proizvode s područja grada Petrinje i Banovine te upoznati autohtone suvenire i uporabne predmete kao što su lončarski proizvodi.

Gradonačelnik Petrinje, Darinko Dumbović:

 

 

Direktorica turističke zajednice grada Petrinja, Ivanka Držaj istaknula je kako veze Zagreba i Petrinju sežu u daleku prošlost. Manifestacijama koje će se održati u petak želi se učvrstiti te veze te promovirati kulturna baština i kulturno stvaralaštvo grada Petrinje, rekla je Držaj:

 

 

Manifestacija „Lovrenčevo u Petrinji“ počinje 31. srpnja, a završava 10. kolovoza na blagdan sv. Lovre, zaštitnika grada Petrinje. Riječ je o najvećoj gradskoj manifestaciji čiji će dio u petak moći upoznati i Zagrepčani.

Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba izrazio je zadovoljstvo što će grad Zagreb u petak biti domaćin Petrinjcima:

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.