Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Direktor SIMORE, Mario Čelan podnio kaznenu prijavu protiv Željka Solde!

Čelan je spomenuo više projekata koje je u posljednje vrijeme ostvarila “Simora”, od izrade projekata i poslovnih planova za poduzetnike i poljoprivrednike, do nedavne modne revije u Zagrebu, te plana otvaranja izložbeno-promotivnog centra u Beču.

Čelan je spomenuo više projekata koje je u posljednje vrijeme ostvarila "Simora", od izrade projekata i poslovnih planova za poduzetnike i poljoprivrednike, do nedavne modne revije u Zagrebu, te plana otvaranja izložbeno-promotivnog centra u Beču.

Direktor Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije, Mario Čelan danas je na konferenciji za medije odgovorio na optužbe županijskog vijećnika Željka Solde iznesene prije dva dana u Novskoj. Čelan je kazao da se ne bi ni osvrnuo na Soldine tvrdnje da se odnose samo na njega. Međutim, kako su optužbe uključivale SIMORU, župana Žinića te vodstvo HDZ-a, osjetio se dužnim reagirati:

 

 

U SIMORI se napokon radi na razvoju ove Županije, a ne na razvoju tekućih računa lažnih savjetnika od kojih je najpoznatiji bio upravo Soldo, rekao je Čelan. Odbacio je Soldine tvrdnje o potpisanim ugovorima sa sumnjivim agencijama te ga je pozvao da objavi imena tih agencija. Također je pozvao nadležne institucije da slobodno provjere poslovanje Razvojne agencije:

 

 

Čelan je kazao i kako je jučer podnio kaznenu prijavu protiv Solde zbog zlouporabe položaja, pronevjere i krivotvorenja dokumentacije tijekom mandata predsjednika NK Libertas kada je putem fiktivnih putnih naloga oštetio klub Libertas i proračun grada Novske za iznos od oko 300 000 kuna.

 

 

Podsjetimo, na konferenciji za medije održanoj u Novskoj prije dva dana Željko Soldo je ustvrdio kako je SIMORA postala FIMI medija županijskog HDZ-a.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.