Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Gradonačelnik Dumbović izvukao dobitnike nagrada u sklopu programa “Mali poduzetnici”

Program “Mali poduzetnici” održao se u sklopu Sajma rabljenih udžebenika, igračaka i odjeće

Program "Mali poduzetnici" održao se u sklopu Sajma rabljenih udžebenika, igračaka i odjeće

U gradskoj vijećnici grada Petrinje održano je izvlačenje nagrada za „male poduzetnike“,  sudionike Sajma rabljenih udžbenika, igračaka i odjeće. Sajam je održan protekle subote, 25. srpnja na Gradskom kupalištu, a grad Petrinja uključio se u akciju kao suorganizator Sajma zajedno s udrugom Građanski aktivizam.

Nema razvoja zajednice bez razvoja poduzetništva i s ovim smo Sajmom željeli potaknuti poduzetnički duh kod najmlađih sugrađana, rekla je Palma Miličević, predsjednica Udruge Građanski aktivizam:

 

 

Sajam rabljenih udžbenika bio je uspješan, a registrirano je 100-tinjak djece koja su imala svoj štand na kojem su mijenjali ili prodavali stare udžbenike, igračke i odjeću. Svako dijete upisano je na list papira i na kraju svi ti papirići s imenom, godinom rođenja djeteta i brojem telefona stavljeni su u kutiju iz koje je gradonačelnik danas izvukao dobitnike.

Statistika je jasna. Samo 7 od 100 ljudi želi postati poduzetnik. Ostatak želi biti na proračunu i ne snositi odgovornost za druge ljude. Upravo su zato potrebni ovakvi programi, ustvrdio je ggradonačelnik Dumbović:

 

 

16 sretnih dobitnika svoje će nagrade preuzeti u zgradi Gradske uprave.

 

P1070690P1070688

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.