Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Obnovljen status Eko-škole Tehničkoj školi Kutina

Tehnička škola jedna je od tri škole u Sisačko-moslavačkoj županiji koje imaju status Eko-škole

Tehnička škola jedna je od tri škole u Sisačko-moslavačkoj županiji koje imaju status Eko-škole

U Kutini je ispred Tehničke škole održana svečanost podizanja Zelene zastave čime je ovoj školi obnovljen status EKO ŠKOLE. Tehnička škola Kutina pristupila je programu međunarodnih Eko-škola 2006. godine te je nakon godine dana pripreme i kontrole provedbe programskih koraka od strane nacionalnog koordinatora programa- udruge Lijepa naša, 2007. godine primljena kao sedma generacija u hrvatsku i svjetsku zajednicu eko škola. Predsjednik udruge Lijepa naša, dr. Ante Kutle naglasio je kako uvijek rado svraća u Kutinu:

 

 

Tehničku školu Kutina vode ljudi koji su svjesni važnosti ovog projekta za Grad i Županiju, rekao je Kutle:

 

 

Svake druge godine, ukoliko Eko-škola dosljedno ispunjava svoj plan i program, dobiva se potvrda o produženju statusa Eko-škole. Tehnička škola Kutina ove godine to čini četvrti put te nakon osam godina neprekidnog sudjelovanja u programu prelazi u Srebrni status međunarodne Eko-škole. Ova škola jedina je srednjoškolska ustanova sa statusom Eko-škole u Kutini te jedna od tri u županiji.

Današnji je dan potvrda da netko tko je odličan može biti još bolji, da netko tko je imao status Eko škole može uspješno promovirati se u školu sa srebrnim znakom, rekao je zamjenik Marin Piletić, zamjenik sisačko-moslavačkog župana:

 

 

P1070203P1070204P1070205P1070206P1070207P1070210P1070211P1070215

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.