Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Od Kutine do Tokija

Čestitke Eleni Plazman i Ivanu Desiću

Čestitke Eleni Plazman i Ivanu Desiću

Kada je prije desetak godina nastupila na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića za Sisačko-moslavačku županiju, Elena Pazman sasvim sigurno nije znala kakve će sve velike i pozitivne stvari postići i za što je sve sposobna.

Viziju je imao njen trener Ivan Desić, jer odlika pravog trenera i je da može prepoznati talent, a onda ga strpljivim i upornim radom izbrusiti u dijamant.

Naš Duo

Elenino bavljenje atletikom svima sa strane je izgledalo kao igra, ali rezultati dokazuju da je to bio ozbiljan rad primjeren njenoj dobi.

Svake godine napredovala je najviše moguće i tako postala najmlađom članicom Reprezentacije RH. Specijalizirala se za duže staze. Nakon četiri pojedinačna prvenstva Hrvatske u raznim kategorijama osvojila je 5 zlatnih i 1 srebrno odličje. Sve na 1500 i 3000 metara. Tako se, svojim odličnim rezultatima, plasirala na 13. ljetni olimpijski festival mladih koji se održava od 26.07. do 01.08.2015. . Natjecanje se održava u Tbilisiju i Elena i trener odlično zastupaju boje Lijepe naše. Elena je osvojila 6. mjesto na 3000 metara te 8. na 1500m. Kako je to velik rezultat i veličanstven događaj u životu tako mlade sportašice, mogu znati samo pravi poznavatelji sporta. Trud  koji se mora uložiti u sportski napredak i rezultat sada je nagrađen.

Tbilisi otvorenje

Vjerujemo kako je OLIMPIJADA MLADIH samo još jedna stepenica u ELENINOM penjanju prema konačnom cilju, a to je nastup na OLIMPIJSKIM IGRAMA.

Nadamo se i uvjereni smo da je to moguće već u Tokiju 2020. Mi se nadamo, a Elena će raditi da se to i ostvari.

Čestitke Eleni Pazman, Ivanu Desiću  i svim pozitivnim ljudima u Atletskom klubu Moslavina.

otvorenje2

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.