Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Otvoreni radovi na županijskoj cesti u mjestu Slana

Usprkos smanjenju sredstava, Županijska uprava za ceste rebalansom je u proračunu osigurala sredstva za uređenje županijske ceste

Usprkos smanjenju sredstava, Županijska uprava za ceste rebalansom je u proračunu osigurala sredstva za uređenje županijske ceste

Sisačko-moslavački župan, Ivo Žinić svečano je otvorio radove na uređenju županijske ceste 32-57, od mjesta Slana do takozvanog ušća rijeke Gline u rijeku Kupu. Županijska uprava za ceste ove će godine na ovoj i na cesti 31-96 modernizirati kolnik, rekao je Željko Marjanović, ravnatelj Županijske uprave za ceste Sisačko-moslavačke županije:

 

 

Izmjenom Pravilnika o raspodjeli sredstava od 10. lipnja ove godine koju je donijelo Ministarstvo prometa, pomorstva i infrastrukture, proračun Županijske uprave za ceste smanjen je za 9 i pol milijuna kuna. To znači da će se projekti u vrijednosti od 22 milijuna kuna, a koji su planirani za ovu godinu morati zaustaviti i odgoditi za neka bolja vremena, rekao je Marjanović:

 

 

Župan Žinić istaknuo je da, iako vrlo mali broj ljudi živi na ovom području, ovaj projekt može pomoći u povratku života u ove dijelove Sisačko-moslavačke županije:

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.