Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Petrinja: Dumbović primio Senada Mujagića

S ove četiri, broj ukupno osvojenih medalja u Mujagićevoj karijeri popeo se na 30

S ove četiri, broj ukupno osvojenih medalja u Mujagićevoj karijeri popeo se na 30

Gradonačelnik Petrinje, Darinko Dumbović organizirao je prijem za policajca Senada Mujagića koji je na Svjetskom prvenstvu policajaca i vatrogasaca održanom u Fairfaxu kraj Washingtona osvojio 4 medalje- dva zlata, jedno srebro i broncu. Na natjecanju koje se održalo početkom srpnja nastupilo je 13 sportaša- policajaca iz Hrvatske, a najuspješniji je bio upravo Mujagić. Senad Mujagić inače je zaposlen kao temeljni policajac u Policijskoj postaji Sisak dok u slobodno vrijeme trenira dva uzrasta dječaka i djevojčica u Hrvačkom klubu Petrinja.

Gradonačelnik Dumbović zahvalio se Mujagiću na uspješnom predstavljanju svog matičnog kluba –HK Petrinje, grada i države:

 

 

Mujagić, koji je dosad nastupio na 9 svjetskih prvenstava na kojima je osvojio ukupno 33 medalje, istaknuo je kako je svjetsko prvenstvo policajaca i vatrogasaca po broju sudinika najveće natjecanje u svijetu te kako bi volio da se u Hrvatskoj malo više pažnje posvećuje uspjesima hrvatskh policajaca i vatrogasaca:

 

 

Hrvatsko ministarstvo unutarnjih poslova na sastanku u Kuvajtu 1994. primljeno je u sportsku asocijaciju USIP- Udruženje sportaša policajaca, rekao je Drago Miličić, član Izvršnog odbora Hrvačkog kluba Petrinja. Najuspješniji član kluba od tada je Mujagić o kojem rezultati govore dovoljno:

 

 

Svjetska prvenstva policajaca i vatrogasaca održavaju se od 1985., a hrvatski policajci na njima sudjeluju od 1994.

 

P1070597P1070587

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.