Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Počinje energetska obnova petrinjskog Nebodera

Troškovi radova i nadzora iznose 1 692 878 kuna

Troškovi radova i nadzora iznose 1 692 878 kuna

Nakon dva ugovora potpisana u utorak, u Petrinji je danas potpisan još jedan ugovor za izvođenje radova u sklopu energetske obnove višestambenih zgrada. Energetska obnova obavljat će se na stambenoj zgradi na adresi Šenoina 9 ili popularnom Neboderu, a sufinancirat će ju Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Troškovi rada na stambenoj zgradi iznose milijun 649 tisuća 999 kuna i 65 lipa, dok će se za nadzor radova izdvojiti 41 tisuća 249 kuna i 98 lipa.

Zgrada koju Petrinjci znaju kao „Neboder“ ima 27 stanova i najveća je stambena zgrada kojom upravlja tvrtka Komunalac d.o.o. U ime upravitelja, ugovor je potpisao Vlado Lovreković, direktor Komunalca:

 

 

Predstavnica stanara Jagica Kotaranin zahvalila se direktoru Lovrekoviću i svojim sustanarima:

 

 

Javnim natječajem za sufinanciranje energetske obnove višestambenih zgrada predviđeno je financiranje radova od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u iznosu od 80%, dok preostalih 20 % osiguravaju stanari. Gradonačelnik Darinko Dumbović naglasio je kako je ovo prilika koja se ne smije propustiti:

 

 

Direktor Komunalca izvijestio je kako je pet novih zgrada pregledano te su za njih napravljeni projekti s kojima se sada čeka novi natječaj.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.