Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

“Tradicije Čigoč” turističko-ugostiteljski objekt u samom srcu Parka prirode Lonjsko polje

“Tradicije Čigoč” raspolažu restoranom kapaciteta 80 sjedećih mjesta

"Tradicije Čigoč" raspolažu restoranom kapaciteta 80 sjedećih mjesta

U samom srcu Parka prirode Lonjsko Polje u centru europskog sela roda Čigoč smješten je turističko-ugostiteljski objekt “Tradicije Čigoč” u vlasništvu obitelji Barić.

Drvena kuća se nalazila u susjednom selu te je bila u jako lošem stanju. Ideja je bila preseliti kuću u selo Čigoč, sačuvati je od daljnjeg propadanja i prenamijeniti u turističke svrhe. Postupak preseljenja započeo je krajem 2006. godine uz uvjete konzervatorskog odjela Ministarstva kulture.

Ovaj objekt, zajedno sa pomoćnom gradevinom od velike su važnosti za Područje Parka prirode Lonjsko polje.“Tradicije Čigoč” raspolaže restoranom kapaciteta 80 sjedećih mjesta. Doživite potpuni ugođaj uz tradicionalna jela iz posavine u okruženju masivnih hrastovih stolova i stolica.

Ponuda jela je izuzetno velika.
Svaki dan nudimo gotova jela od kojih izdvajamo srneći gulaš , fiš paprikaš i “posavski lonac”.

Uz svako jelo preporučujemo naš posebni proizvod “Čigočicu” (lepinu iz krušne peći punjenu domaćim sirom i vrhnjem).

Također pripremamo i vrhunska jela ispod peke te razne vrste domaćih riba od kojih preporučujemo šarana i smuđa pripremljen na poseban način.Prvorazredne sobe opremljene klima uređajima, toaletima i tuševima, televizijom, i najvažnije, izuzetno udobnim krevetima nikoga neće ostaviti ravnodusnim.

Navečer ćete zaspati sa kreketanjem zaba, a ujutro će Vas buduti ranojutarnji pjev ptica. Također imamo smještajni kapacitet i za grupne posjete.Na obiteljskom imanju također se nalazi i mala drvena kuća koju smo transformirali u turistički apartman sa jednim bračnim krevetom i jednim dodatnim krevetom. Apartman sadrži malu kuhinju i blagovaonicu te sanitarni čvor sa tušem.Posjetite nas!

Obitelj Barić

Čigoč 7a, Kratečko

Tel: +385(44) 715 124

Mob: +385(99) 26 44 555

Web: tradicije-cigoc.hr


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.