Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Razvoj ljudskih potencijala

Unaprijeđenje zadovoljstva zaposlenika

Unaprijeđenje zadovoljstva zaposlenika

U okviru Poduzetničkog impulsa – programa poticanja poduzetništva i obrtništva za 2014. godinu – mjera C ciklusa „Kako pokrenuti poduzetnički pothvat“ u petak, 10. srpnja u  SIMORA-i je održana radionica o upravljanju ljudskim resursima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poduzetništvo predstavlja proces stvaranja vrijednosti jedinstvenom kombinacijom resursa u svrhu iskorištavanja prigode. Radionica je  usmjerena prvenstveno na osobe koje vode brigu o zaposlenicima. Naime, osobe odgovorne za razvoj ljudskih potencijala steći će nova znanja i vještine o motiviranju i poticanju zaposlenika, te postizanju učinkovitijeg rada. Predavač na radionici  mr. sc. Hrvoje Grubišić, stručnjak u edukativnom radu o temama poduzetništva i razvoja ljudskih potencijala.

Radionica je namijenjena i onim osobama koje razmišljaju o ulasku u svijet poduzetništva ili su već u postupku osnivanja vlastitog poduzeća ili obrta. Cilj radionice je naučiti poduzetnike i one koji će to tek postati, kako upravljati ljudskim resursima u svrhu postizanja veće dodane vrijednosti kroz unapređivanje zadovoljstva zaposlenika vlastitim položajem i ulogom u radnom procesu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.