Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Sisak: Počela provedba edukacijskog projekta “Menadžeri poslovnog razvoja”

Nositelj projekta je grad Požega, a partneri su grad Velika Gorica i Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije, SIMORA

Nositelj projekta je grad Požega, a partneri su grad Velika Gorica i Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije, SIMORA

U prostorijama „Algebra centra Sisak“ danas je započeo projekt „Menadžeri poslovnog razvoja“. Svrha ovog edukativnog programa je osposobljavanje mladih, visokoobrazovanih osoba za samozapošljavanje i poduzetništvo. Vrijednost projekta iznosi 240. 471. 48 eura, a financiran je sredstvima Europske unije u okviru Grant sheme „Lokalne razvojne inicijative za zapošljavanje-II. etapa“. Uz gradove Požegu i Veliku Goricu, jedan od organizatora je i Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije- SIMORA. Direktor Mario Čelan:

 

 

Osim teorijske edukacije, projekt se sastoji i od praktičnog dijela u sklopu kojega će polaznici u četiri tvrtke s područja sisačko-moslavačke županije odraditi stručnu praksu:

 

 

Tvrtke koje sudjeluju u projektu su Applied Ceramics, Komunalac- Petrinja, Kovalin- Građevinski obrt i Dalekovod Tim- Topusko. Edukacija polaznika ne prestaje odrađenom praksom:

 

 

Koliko će se radionica održati i što polaznici mogu očekivati nakon završetka istih objasnio je Damir Šljivar, regionalni koordinator poslovnice Algebra Sisak:

 

 

Edukacije će trajati 3 do 4 mjeseca nakon čega će u tri partnerska grada-Sisku, Velikoj Gorici i Požegi biti osnovani Uredi za razvoj poslovanja s glavnim ciljem  ubrzavanja razvoja lokalnih tvrtki.

 

photo 1

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.