Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Suđeni jedno drugom Giuliano i Minea spremni za 18. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku

Na glazbenom nebu ovih dana zasjala je još jedna nova suradnja o kojoj će se dugo pričati

Na glazbenom nebu ovih dana zasjala je još jedna nova suradnja o kojoj će se dugo pričati

Na glazbenom nebu ovih dana zasjala je još jedna nova suradnja o kojoj će se dugo pričati. Simpatični i nadasve originalni Giuliano i Minea, svoje brojne obožavatelje odlučili su izneaditi ni više ni manje nego pjesmom naziva ‘Mi smo jedno drugom suđeni’.

Novim glazbenim adutom Giuliano i Minea spremni su osvojiti simpatije na nadolazećim 18. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, 21. i 22.08.

Za glazbu i aranžman zaslužan je Duško Rapotec Ute, dok je tekst napravio Robert Pilepić, a zajedničkom izvedbom Giuliano i Minea pjesmi su dali dodatnu posebnu čar.

O suradnji sa Mineom i novoj pjesmi Giuliano je rekao:

‘Kad nas je prošle godine sve oduševila svojim nastupima u TLZP, Minea nas je i podsjetila zašto je bila uspješna i omiljena – srdačna, neposredna, uvijek nasmijana… Odmah se rodila ideja o našem duetu, i evo, sad je došlo vrijeme da to realiziramo.
Šibenik je moja omiljena festivalska pozornica, podređena prvenstveno pjevaču i glazbi. Veselim se što ću je ove godine podijeliti s Mineom.‘

Uvijek nasmijana Minea, radost povodom izlaska pjesme i suradnje sa Giulianom nije skrivala:

‘Veselim se jako nastupu u Šibeniku i duetu sa Giulianom! Mislim da je pjesma nastala u pravi trenutak i nekako je logičan slijed našeg druženja za vrijeme i nakon TLZP-a. Giuliano je jedan od naših najupečatljivijih vokala, kojemu se divim svaki puta kada ga slušam i zaista sam presretna sto je došlo vrijeme za našu zajedničku pjesmu! Moram priznati da mi se pjesma svidjela na prvu i kada mi ju je Giuliano pustio nisam dvojila ni sekunde! Iskreno se nadam i vjerujem da ce se ova balada dugo slušati i svidjeti svim našim fanovima!’


 


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.