Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Učiteljice spojile ugodno s korisnim i u Rumunjskoj snimile novi video spot

Učiteljice vrijedno pripremaju i svoj album prvijenac na kojem će svoje mjesto naći dosadašnji hitovi

Učiteljice vrijedno pripremaju i svoj album prvijenac na kojem će svoje mjesto naći dosadašnji hitovi

Popularne cure Matea, Silvia i Ana iz benda Učiteljice još jedno ljeto provode radno. Dok većina ovih dana uživa u moru, suncu i dobroj zabavi, djevojke nastupaju diljem regije. U pauzi između dva koncerta, snimile su video spot za nadolazeći singl, koji je kako kažu najemotivnija njihova pjesma do sada.

Balada u kojoj će se Učiteljice predstaviti u drugačijem svjetlu, zasigurno će pronaći put do brojne publike, koju su simpatične djevojke u potpunosti osvojile.

Spot se snimao na lokacijama u Rumunjskoj, pod redateljskom palicom Vedada Jašarevića, a fotografije sa snimanja spota donosi Bojan Trailović.

‘Veliki je izazov snimiti spot, poslije spota ‘Generale’ sa Severinom koji broji 28 milijuna pregleda na YouTube-u. Iz tog razloga toliko se trudimo oko novih spotova i želimo se našoj publici prikazati u najboljem svjetlu. Stoga smo otišle čak i u Rumunjsku!’, kažu cure iz benda

Učiteljice vrijedno pripremaju i svoj album prvijenac na kojem će svoje mjesto zasigurno naći hitovi poput ‘Luda kuća’, ‘Generale’, ‘Noći u Brazilu’, ‘Nema natrag’, a koji izlazi u izdanju HIT Recordsa.


 

Foto: Bojan Trailović


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.