Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

8. SUSRET KLAPA U SISKU

Petak, 11. rujna 2015. godine u atriju Starog grada u Sisku s početkom u 20 sati

Petak, 11. rujna 2015. godine u atriju Starog grada u Sisku s početkom u 20 sati

Vokalno instrumentalni ansambl „ Kolapjani“ iz Siska u sklopu kojeg djeluju ženska klapa „Kolapjanke“ i muška klapa „Kolapjani“ i ove godine organiziraju 8. SUSRET KLAPA U SISKU koji će se održati u petak, 11. rujna 2015. godine u jedinstvenom ambijentu – atriju Starog grada u Sisku s početkom u 20 sati.

Kolapjanke i Kolapjani će i ove godine ugostiti klape iz Dalmacije i kontinenta, pa će tako sisačka publika imati prilike uživati u izvedbama klape KALETA iz Zadra, STENTORIA iz Daruvara, GRDELIN iz Zagreba, TERANKE iz Pule, GROBNIK iz općine Čavle, LAĐARICE iz Siska, klape ŠKRLET iz Kutine, te u izvedbama sisačkih klapa Kolapjanki i Kolapjana koji su organizatori susreta.

Susret će se održati pod pokroviteljstvom Grada Siska, Sisačko moslavačke županije, Ministarstva kulture RH, Gradskog muzeja Sisak, Turističke zajednice grada Siska i Doma kulture KKV Sisak, a ulaznice se mogu kupiti u knjižari i papirnici AMK u Sisku po cijeni od 30 kuna.

Ove godine po prvi puta sve klape – sudionici susreta sudjelovat će i u klapskoj radionici koja će se održati sljedeći dan nakon susreta , a koju radionicu će voditi Ante Rados, poznati klapski pjevač, voditelj, tekstopisac, skladatelj i aranžer.

Klape rado dolaze u Sisak, a da sisačka publika voli klapsku pjesmu dokaz je uvijek ispunjen atrij Starog grada jedinstven ambijent za ovaj glazbeni događaj koji i ove godine s puno energije i entuzijazma organiziraju sisački klapaši.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.