Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Čestitka župana Ive Žinića

– U spomen na taj veliki dan posebnu zahvalnost iskazujemo svim hrvatskim braniteljima i invalidima Domovinskog rata te njihovim obiteljima.

U prigodi obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 20. obljetnice vojno-redarstvene operacije “Oluja” sisačko-moslavački župan Ivo Žinić sa suradnicima  uputio  je  žiteljima Sisačko-moslavačke županije prigodnu čestitku:


 

 „Poštovani žitelji Sisačko-moslavačke županije, u ime svojih suradnika kao  i osobno, upućujem Vam iskrene čestitke u prigodi obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 20. obljetnice vojno-redarstvene operacije “Oluja”.

S ponosom se sjećamo 5. kolovoza 1995. godine, dana kada je hrvatski narod odlučno krenuo u ostvarenje stoljetnog sna o stvaranju i oslobađanju samostalne, demokratske i neovisne Republike Hrvatske.

U spomen na taj veliki dan posebnu zahvalnost danas iskazujemo svim hrvatskim braniteljima i invalidima Domovinskog rata te njihovim obiteljima.

Iskreno i s  poštovanjem prisjećamo se svih poginulih i nestalih hrvatskih branitelja koji su svoje živote neizbrisivo utkali u slobodu i neovisnost samostalne i suverene Republike Hrvatske.

Neka nam ovaj dan obilježi zasluženi ponos i neka se hrvatski barjak zavijori na našim kućama, a naša županija neka svojim vrijednostima i ljepotama, koje Europa i svijet iz dana u dan sve više prepoznaje, postane poželjno mjesto življenja.”


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.