Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Fenomenalnim koncertom u prepunoj pulskoj Areni Tony Cetinski proslavio 25 godina karijere!

Posjetitelji svih generacija iz cijele regije, u dupkom punoj Areni, dva i pol sata pjevali su uglas bezbrojne Tonyjeve hitove

Posjetitelji svih generacija iz cijele regije, u dupkom punoj Areni, dva i pol sata pjevali su uglas bezbrojne Tonyjeve hitove

Prepuna pulska Arena svjedočila je fenomenalnom i najemotivnijem koncertu Tonya Cetinskog kojim je proslavio 25 godina prebogate karijere. Odlično raspoloženi Tony u čarobnom ambijentu  jednog od najimpozantnijih amfiteatara svijeta, na pozornici koju je specijalno za ovu prigodu dizajnirao arhitekt Ante Vrban, održao je poseban koncert koji će obožavatelji pamtiti i godinama prepričavati.

Posjetitelji svih generacija iz cijele regije, u dupkom punoj Areni, dva i pol sata pjevali su uglas bezbrojne Tonyjeve hitove, te ga na najljepši mogući način nagradili za obljetnicu koju je proslavio s njima. Tijekom večeri Tony je nizao hitove kao što su ’23. Prosinac’, ‘Blago onom tko te ima’, ‘Umirem 100 puta dnevno’, ‘Kad žena zavoli’, ‘Ja sam zaljubljen’, ‘Tebe ne bih mijenjao’, ‘Krik’ te aktualni singl ‘Mjesečar’ u izdanju Hit Recordsa, za kojeg se tijekom koncerta, zajedno s publikom snimao i video spot.Gost iznenađenja bio je mladi makedonski pjevač, David Temelkov, sudionik posljednje sezone regionalnog X factora, s kojim je Tony izveo veliki hit ‘Lagala nas mala’, kojeg je u originalu pjevao s Tošom Proeskim.

Osim publikom, amfiteatar je bio ispunjen i posebnom  energijom koja je vladala između njih i jednog od najpopularnijih regionalnih izvođača, dok je ‘točka na i’ bila vrhunska scenografija i produkcija koncerta. Jedno je sigurno, glazbeni spektakl koji je sinoć priuštio svim svojim obožavateljima godina će biti jedna od najsvjetlijih točaka u Tonyjevoj karijeri.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.