Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Filip Dizdar predstavlja novu pjesmu, vedrijeg ritma i prigodnog naslova “Ljetna”

„U zadnje vrijeme slušam i jako mi se sviđa novi val house pjesama koje u sebi imaju akustični prizvuk i gdje je gitara najčešće glavni instrument.”

„U zadnje vrijeme slušam i jako mi se sviđa novi val house pjesama koje u sebi imaju akustični prizvuk i gdje je gitara najčešće glavni instrument."

Filip Dizdar predstavlja novu pjesmu, vedrijeg ritma i prigodnog naslova „Ljetna“. Naziv je to pjesme kojom je Filip razbio rutinu i okušao se u drugom glazbenom pravcu.

Autor teksta „Ljetne“ pjesme je Filip Dizdar, a kao autori glazbe snage su udružili Filip Dizdar i Alan Dović koji je zaslužan i za produkciju. Pjesmu je masterirao Dragutim Smokrović – Smokva.


 


„U zadnje vrijeme slušam i jako mi se sviđa novi val house pjesama koje u sebi imaju akustični prizvuk i gdje je gitara najčešće glavni instrument. Alan je imao super riff na gitari i nekako se ostatak pjesme posložio oko njega. Za “Ljetnu” smo si uzeli vremena da ju završimo i da sve sjedne na svoje mjesto, radili smo ju korak po korak i iako nema puno instrumenata u njoj, svaki je pomno probran. Što se tiče teksta, cilj mi je bio napisati pjesmu koja se može smatrati ljubavnom, ali ne mora nužno biti o ljubavi prema osobi, prepuštam slušatelju da interpretira tekst za sebe.“ – o samoj pjesmi rekao je Filip Dizdar pa nastavio

Skupio sam nekoliko pjesama koje nisu s albuma prvijenca “I dalje sanjam”, a do kraja godine ih planiram objaviti još dvije i sve to skupa zaokružiti jednim EP-em. Sljedeće godine bih izdao novi album. Nedavno smo imali prilike i nastupiti na Exit festivalu i jako sam zadovoljan smjerom u kojem se cijela priča razvija, ljudima se sviđa naš repertoar.“ – o daljnjim planovima rekao je Filip koji je trenutno jako angažiran oko benda i svirki.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.