Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

HNK Segesta uzrasta U-15 putuje u Pyongyang

Međunarodni turnir – Segesta predstavlja Sisak, Hrvatsku i Europu

Momčad HNK Segesta uzrasta U-15 (igrači iz kategorija izlazni stariji pioniri i ulazni kadeti) putuje u petak, 14. kolovoza 2015. na međunarodni turnir „2nd ARI SPORTS CUP 2015 Pyongyang international Youth U-15“ u organizaciji South and North Korean Sport Excange Associaton. Povratak je planiran 26.kolovoza 2015. u večernjim satima.

Organizator snosi sve troškove putovanja i sudjelovanja na turniru što je za klub od iznimnog značaja jer se radi o ukupnom trošku od oko 500 tisuća kuna.

Naša momčad, kao najstariji hrvatski nogometni klub, predstavljat će Europu, a na turniru će sudjelovati i momčadi iz Brazila, Uzbekistana, Kine, te Sjeverne i Južne Koreje., stoji u priopćenju iz kluba.

Važno je napomenuti da odluka o sudjelovanju nije bila laka s obzirom na kratkoću vremena (od poziva za sudjelovanje) i potrebu sređivanja zahtjevne dokumentacije, a konačnu odluku i pristanak dali su i roditelji djece koja će sudjelovati na turniru.

Posredstvom bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca gosp. Dževada Turkovića, koji također putuje s našim igračima, na turnir je bio pozvan NK Osijek. Kako je NK Osijek u posljednji trenutak odustao, gosp. Turković, kao prijatelj HNK Segesta i prijatelj člana uprave gosp. Siniše Vučemilovića, ponudio je mogućnost sudjelovanja našem klubu, kaže su u nastavku priopćenja.

Momčad putuje linijom Zagreb – Frankfurt – Seoul – Shenyang, te na kraju charter letom za Pyongyang.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.