Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Iz ORAH-a predstavili prijedloge za smanjenje nezaposlenosti

Brojke o nezaposlenosti u županiji su poražavajuće i traže hitnu reakciju

Brojke o nezaposlenosti u županiji su poražavajuće i traže hitnu reakciju

Prijedlog mjera za povećanje cjelogodišnje zaposlenosti bila je tema konferencije za medije članova Izbornog stožera ORAH-a. Mladen Novak, član izbornog stožera VI. izborne jedinice, istaknuo je kako ORAH nema čarobni štapić koji bi jednim potezom riješio sve probleme koji su nagomilani u ovih dvadeset godina, ali može ponuditi prijedlog neophodnih reformi u cilju poboljšanja ekonomskog stanja. Radi se o 3 ključne reforme- reformi javne uprave, teritorijalnog ustroja i pravosuđa:

 

 

Energetika, poljoprivreda, prerađivačka industrija vezana uz poljoprivredu, informatički sektor, vodni sektor i gospodarenje otpadom oni su sektori u kojima bi Hrvatska mogla iskoristiti svoje prirodne prednosti.

Slaven Vujić, koordinator Izbornog stožera VI. izborne jedinice objasnio je na koji će način njegova stranka nastoji poticati održivi razvoj gospodarstva:

 

 

Brojke o nezaposlenosti u Sisačko – moslavačkoj županiji puno su negativnije od onih na državnoj razini te stoga traže hitnu reakciju, završio je Vujić.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.