Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Kako unaprijediti prodaju na tržnici

Kako unaprijediti prodaju i prezentaciju proizvođača i prodavača na gradskoj tržnici u Kutini

Kako unaprijediti prodaju i prezentaciju proizvođača i prodavača na gradskoj tržnici u Kutini

Kako unaprijediti prodaju i prezentaciju proizvođača i prodavača na gradskoj tržnici u Kutini bila je tema sastanaka direktorice Manuele Vukelić Vlajsović i njenog tima suradnika sa prodavačima.

„Želimo vas upoznati s našim planovima o unapređenju prezentacije vas i tržnice kako bismo poboljšali prodaju i privukli veći broj građana da dolaze na gradsku tržnicu u Kutini. Također želimo čuti što vi mislite o tim idejama i želimo čuti vaše prijedloge.“, rekla je direktorica Komunalnih servisa Kutina Manuela Vukelić Vlajsović.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Parkiranje na prostoru oko tržnice prvi je problem na kojeg su upozorili prodavači te su zatražili da se kupcima omogući lakši pristup tržnici. Prihvatili su ideje za poboljšanje marketinga tržnice i poljoprivrednih proizvođača. Gotovo svi prodavači voća i povrća na gradskoj tržnici imaju certifikat domaćeg eko proizvođača. To je garancija kupcima da kupuju domaći, zdravi proizvod i to je prednost tržnice koju treba iskoristiti.

U planovima o kojima se razgovaralo na tržnicu se žele dovesti sve generacija građana. Tako će na tržnici biti organizirani brojni događaji koji će popularizirati domaće proizvode, zdravu prehranu i oživjeti neke stare običaje. Otvorena je i facebook stranica Gradska tržnica Kutina kako bi se tržnica i prodavači bolje predstavili i približili građanaima.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Na kraju sastanka predstavnici tržnice te proizvođači i prodavači izrazili su zadovoljstvo što se u zajedničkom razgovoru nastoje pronaći najbolja rješenja kako bi se na gradsku tržnicu privukao što veći broj kupaca i građana kako bi tržnica postala mjesto događanja i okupljanja građana.


Izvor: kutina.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.