Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Napreduju radovi na izgradnji Tvornice HAKADESCH u Novskoj

Gradonačelnik Novske Vlado Klasan je u srijedu 26. kolovoza obišao radove na izgradnji novog pogona tvrtke Hakadesch d.o.o.

Gradonačelnik Novske Vlado Klasan je u srijedu 26. kolovoza obišao radove na izgradnji novog pogona tvrtke Hakadesch d.o.o.

Gradonačelnik Novske Vlado Klasan je u srijedu 26. kolovoza obišao radove na izgradnji novog pogona tvrtke Hakadesch d.o.o. Kamen temeljac su 13. srpnja, ove godine u Poduzetničkoj zoni Zapad, položili vlasnik njemačke tvrtke Hans Jurgen-Krah i gradonačelnik Klasan, nakon čega je započela izgradnja nove tvornice.

Tvrtka Hakadesch se bavi proizvodnjom i prometom tekstilnih proizvoda i već sada zapošljava veliki broj djelatnica s područja grada Novske, a realizacijom ovog objekta, koji za Grad predstavlja veliki pomak i poticaj za gospodarski razvoj, planiraju zaposliti preko sto novih radnica.


Hakadesch1


„Zadovoljstvo mi je obići radilište tvrtke Hakadesch koje dobro napreduje. Sve ide po planu i otvorenje tvrtke biti će, kako je i najavljeno, početkom listopada, što će donijeti dašak poduzetničkog vjetra koji je potreban našem Gradu.“ –rekao je gradonačelnik najavljujući polaganje kamena temeljca za još jedan gospodarski objekt, u vrijednosti od 115 milijuna kuna, koji bi sa izgradnjom trebao započeti krajem listopada.

Podsjećamo da je za ovaj projekt, vrijedan oko 13 milijuna kuna, Gradska uprava pomogla u rješavanju imovinsko-pravnih poslova i ishodovala građevinsku dozvolu u rekordno kratkom roku, odnosno za jedan dan.


 Izvor: novska.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.