Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Pavao Anić: Hvala gradonačelniku – ispunio sam jedan od svojih snova!

Pavao i gradonačelnik su se provozali dvorištem na novom tandem biciklu

Pavao i gradonačelnik su se provozali dvorištem na novom tandem biciklu

Budućnost pripada onima koji vjeruju u ljepotu svojih snova, a u ljepotu svojih snova, posebno kada se  i ostvare vjerovao je i vjeruje Moščenićanin Pavao Anić, talentirani glazbenik, srednjoškolac.

P1080240

Talentiranih glazbenika srednjoškolaca je , na sreću, mnogo, no onih koji su ,na žalost ,uskraćeni za jedno od osjetila puno je manje. Pavao Anić slijepa je osoba,član je Udruge slijepih i slabovidnih osoba sisačko-moslavačke županije koji kroz život kroči slijedeći svoje snove kao i ostali njegovi vršnjaci. No snovi se razlikuju i ovose o osobi koja sanja. A Pavin san je , između ostalog, bio imati tandem bicikl. Priča je počela u petrinjskoj gradskoj upravi, a na nju je u utorak, 11.kolovoza  u domu obitelji Anić u Moščenici podsjetio petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović

Za ovu namjenuiz petrinjskog gradskog proračuna osigurano je 10 tisuća kuna.

  • Ponosni smo na svog Moščenićana, on je ponos cijeloj Petrinji i Županiji. Pavao je talentirani mladi glazbenik koji svira harmoniku i iz duše pjeva sevdalinku, podsjetio je Darinko Dumbović koji je nazočio brojnim koncertima na kojima je nastuopao i Pavao.

P1080242

  • Sretan sam jer je ono što je dogovoreno u petrinjskoj gradskoj upravi s gradonačelnikom i realizirano , rekao je predsjednik Udruge slijepih i slabovisdnih Sisačko-moslavačke županije Danko Tomanić
  • Prije sam vozio sam, sad više ne bih mogao rekao je Pavao

U tandemu provozali su se dvorištem obitelji Anić Pavao i gradonačelnik. Vožnja je bila uspješna. Potvrda je to kako se kvalitetnom suradnjom i zajedništvom doista može puno.

P1080245

…A snovi…oni se rađaju u srcu i duši…


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.