Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Preminuo Ivica Posavec

Volio je ljude i svoj Sisak

Volio je ljude i svoj Sisak

Ivica Posavec volio je tamburicu od mladosti. Njegov život je bila glazba, pjesma, ples, folklor. S puno etuzijazma i ljubavi pristupao je svakom poslu. Ništa nije prepuštao slučaju, bio je odličan organizator i vrijedan suradnik svima onima s kojima je surađivao. Kao predsjednik FA Ivan Goran Kovačić  Sisak stvorio je, zajedno sa svojim članovima i suradnicima, ansambl prepoznatljiv daleko izvan granica Siska i Županije. Volio je Sisak i u svakom susretu sa zaljubljenicima u folklor gdje god se našao promovirao je ime Siska. Na Keltskoj noći sugrađanima i gostima kuhao je Čarobni napitak, bio je  kao predsjednik Zajednice kulturno-umjetničkih udruga grada Siska potpora u svim manifestacijama i programima u organizaciji grada Siska, Turističke zajednice.

iva

Dobitnik je vrijednih priznanja, a jedno od njih je i posebno priznanje za poseban  doprinos u organizaciji Keltske noći 2012. godine. Iva je jednostavno uvijek na pitanje možeš li , odgovarao- nema problema, samo reci datum. I naš radio izgubio je vrijednog suradnika, dragog i uvijek dobro raspoloženog sugovornika.

Ivica je iznenada preminuo u utorak, 11. kolovoza. Sprovod je u četvrtak, 13. kolovoza u 11 i 30 na groblju u Staroj Drenčini. Iva, Hvala Ti na svemu dobrome što si učinio za sve nas!

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.