Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

EMISIJE

Quirinusov suncobran u Moslavačkoj priči

Šaran na rašljama i škrlet…

Šaran na rašljama i škrlet...

Podno Moslavačkog gorja u mirnom gaju, osluškujući pjev ptica i mirise okolne šume, snivajte svoje snove, uživajte u jednoj posebnoj priči, našoj Moslavačkoj priči. Poruka je ovo vlasnika Moslavačke priče koja je u utorak, 25. kolovoza ugostila organizatore izbora za naboljeg poljoprivrednika/poljoprivrednicu u Hrvatskoj.

Ugostiteljska ponuda, zabavni i rekreativni sadržaji, kuće za odmor…jednostavno posjetite i doživite..

To smo učinili i mi te na poziv zastupnice u EU parlamentu Marijane Petir u utorak odradili i Quirinusov suncobran iz Moslavačke priče.

Zašto doći, opustiti se, uživati i odmoriti upravo ovdje ispričala nam je direktorica Snježana Ožetski

P1080740

Gosti su počašćeni tradicionalnim jelima šaranom na rašlje, domaćom janjenitom, krumpirom ispod peke…

Sve je to dodatno zaslađeno i orahnjačom i makovnjačom. Više saznajte na  www.moslavackaprica.hr

moslavacka_prica3-5

Toči se izvorni, autohtoni škrlet, a Tomislav Trdenić iz Vinarije „Trdenić“ je i nagrađen kao trećeplasirani za klonsku selekciju škrleta. I njega smo ugostili u našem programu

P1080746

Iznenađen i radostan zbog osvojene nagrade bio je i Ivan Veselić, koji je u društvu eurozastupnice Marijane Petir sudjelovao u izravnom javljanju u naš program.

P1080716

Zastupnica u EU parlamentu Marijana Petir izrazila je zadovoljstvo ašto je među 55 mladih poljoprivrednika bilo njih nekoliko iz Sisačko-moslavačke županije.

Tako će deset prvoplasiranih poljoprivrednika biti gosti Marijane Petir na Kongresu mladih poljoprivrednika u Bruxellesu, a među njima , uz Ivana Veselića i Lovro Lenac iz H.Kostajnice, Tomislav Trdenić iz Popovače, anu nagradu povjerenstva dobio je Matej Mlađenović iz Dubrovčaka Lijevog koji će u uredu zastupnice Petir stažirati u Bruxellesu mjesec dana.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.