Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

S kupališta Zibel u Sisku

ŠRC Sisak i Quirinus nagradili su troje posjetitelja kupališta Zibel mjesečnom kartom za novi funkcionalni trening

ŠRC Sisak i Quirinus nagradili su troje posjetitelja kupališta Zibel mjesečnom kartom za novi funkcionalni trening

Saša Petak, ravnatelj ŠRC-a Sisak predstavio  je u subotu, 15. kolovoza u našoj emisiji “Quirinusov suncobran” ovu ustanovu  čije programske, sportske i rekreativne sadržaje koriste brojni Siščani.

Ove subote, u odnosu  na prebukirani srpanj, nešto slabija posjećenost, što zbog blagdana, pa su Siščani otputovali, što zbog najavljene promjene vremena. No u ŠRC-u su zadovoljni. Posjećuju ih veliki i mali


P1080356P1080350


Osluškujemo što građani žele , pa pripremamo i programske sadržaje koji će ih najviše privući, rekao je Petak. U pripremi su četiri nova programa. Prvi starta u rujnu u dvorani na Klizalištu, a riječ je o novom funkcionalnom treningu. Za drugi pripremljeni program čeka se još dopusnica Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a riječ je o programu vježbanja u vrtićima, treći program je za skroz najmlađe – program Bebe Ribe, a u svibnju bi trebao startati program ljetne fitness lige.


P1080357P1080352


ŠRC i Quirinus nagradili su i mjesečnom kartom za novi funkcionalni trening troje posjetitelja kupališta Zibel. Kao pogođeno mjesečnu kartu su dobili Siščani koji brinu o zdravom načinu života i žele biti fit. Nagrađeni su Ivana Antolić, Franko Lukšić  i Alan Bakarić.

Više o sadržajima koje nudi ŠRC saznajte na www.src-sisak.hr.


P1080355


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.