Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Stranke Domoljubne koalicije: Sisak je ugovorom od 50 milijuna kn postao HBOR- grad

Ugovor između HBOR-a i Grada Siska krajnje je nepovoljan za građane Sisak te je dio predizborne kampanje gradonačelnice Ikić Baniček

Ugovor između HBOR-a i Grada Siska krajnje je nepovoljan za građane Sisak te je dio predizborne kampanje gradonačelnice Ikić Baniček

Ugovor Grada i HBOR-a je netransparentan, nerazvojan i štetan za buduće generacije Siščana, zajednička je poruka predstavnika stranaka Domoljubne koalicije. Ugovor između grada Siska i Hrvatske banke za obnovu i razvoj koji je Gradsko vijeće prihvatilo na sjednici održanoj 20. kolovoza bio je tema zajedničke konferencije za medije stranaka Domoljubne koalicije održane 24. kolovoza. Ispred sisačkog HDZ-a, Darko Weiss zapitao se je li odluka Gradskog vijeća pravno valjana i hoće li se morati pozivati USKOK radi provjere ugovora:

 

 

Sastavni dio svakog ugovora trebao bi biti otplatni plan. Vijećnici nisu dobili na uvid takav plan, a ne znamo ni postoji li uopće i takva situacija izaziva sumnje i nedoumice, rekao je Weiss:

 

 

Prema ugovoru, kreditna sredstva iskoristit će se za infrastukturne projekte kao što su izgradnja biciklističkih staza, šetnica, kupnju zgrada i natkrivanje klizališta Zibel. O tome je na konferenciji govorila Vlatka Vukelić iz Hrvatske stranke prava- dr. Ante Starčević:

 

 

Miljenko Žamarija iz HSLS-a cijeli je ugovor nazvao dijelom predizborne kampanje gradonačelnice Ikić Baniček:

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.