Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Suradnja Zagreba i Petrinje: besplatno ljetovanje za 50 petrinjskih osnovnoškolaca

Petrinjske mališane će u ponedjeljak u Zagrebu dočekati gradonačelnik Bandić

Petrinjske mališane će u ponedjeljak u Zagrebu dočekati gradonačelnik Bandić

Odlukom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, u suradnji s petrinjskim gradonačelnikom Darinkom Dumbovićem, omogućeno je besplatno ljetovanje za 50 petrinjskih osnovnoškolaca iz socijalno ugroženih obitelji: za 25-ero djece s tri voditelja  u ljetovalištu “LODA“ u Skradinu ( od 10.08. do 17.08.2015.)  i za 25-ero djece s tri voditelja u Dugoj uvali u ljetovalištu „Cvrčak“ ( od 11.08. do 18.08.2015.).

Grad Zagreb je osigurao punu pansionsku uslugu s tri glavna i jednim međuobrokom, 24 satni stručni pedagoški rad i nadzor stručnih suradnika, 24 satnu zdravstvenu skrb u odmaralištu, a uz petrinjske voditelje u svim aktivnostima će sudjelovati i tim voditelja podružnice Zg Holdinga „Vladimir Nazor“.

U suradnji s petrinjskim Centrom za socijalnu skrb i ravnateljima  petrinjskih osnovnih škola Grad Petrinja je kontaktirao roditelje djece iz socijalno ugroženih obitelji te je iskazan veliki interes za ova ljetovanja.

Grad Petrinja osigurao je prijevoz djece iz Petrinje do Zagreba: prva grupa će  otputovati u ponedjeljak, 10.08. u 6,00 sati ujutro ispred Hrvatskog doma ( ul. M.Gupca), grupu će ispratiti petrinjski gradonačelnik. Druga grupa putuje idući dan ,11.08. u 12,00 sati s istoga polazišta. Obje grupe u Zagrebu presjedaju u autobuse koji će ih u organizaciji Grada Zagreba prevesti do mora ( kao i u povratku).

Grupu petrinjskih mališana u Zagrebu bi u ponedjeljak trebao dočekati zagrebački gradonačelnik, priopćili su iz Grada Petrinje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.