Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Tko Zlatku Pejakoviću spava s desne strane?

“Da bi snimao spot cijeli dan na +40 stupnjeva moraš biti heroj ili budala. Ja mislim da sam na kraju ispao ovo prvo”

"Da bi snimao spot cijeli dan na +40 stupnjeva moraš biti heroj ili budala. Ja mislim da sam na kraju ispao ovo prvo"

“Da bi snimao spot cijeli dan na +40 stupnjeva moraš biti heroj ili budala. Ja mislim da sam na kraju ispao ovo prvo”, našalio se zadovoljan Zlatko Pejaković vidjevši finalnu verziju videa nove pjesme “Tko ti spava s desne strane” čija je premijera bila na CMC televiziji.

Legendarni pjevač koji već desetljećima predstavlja sinonim za lude zabave i fešte, inspiraciju za novi video spot pronašao je u liku Monice Bellucci. Kadrovi snimljeni u Istri neodoljivo podsjećaju na slatku “Malenu” iz istoimenog filma koju je za ovu prigodu vjerno odglumila plesačica Ivana Mesec iz zagrebačkog kazališta Komedija.

“Kod pjevača nikada ne treba biti previše filozofije. Znaš što publika želi, kako se najbolje ljudi zabavljaju i svakim novim koncertom posvjedočiš isto. Baš zato sam sretan što ponovno na ovoj pjesmi surađujem s mojim prijateljima i autorima mnogih hitova – Branimirom Mihaljevićem i Nenom Ninčevićem, na tragu najvećih pjesama u mojoj karijeri”, kaže popularni zabavljač.

Zlatko Pejaković, pjevač osebujna glasa, koji je solističku karijeru započeo sredinom 70- ih godina, iza sebe ima mnogobrojne albume i hitove, bezbroj nastupa na festivalima i brojne nagrade, novim singlom dokazuje kako ono što je vrijedno ima neograničeno trajanje.

Glazbenu karijeru vrijednu divljenja započeo je prije skoro pola stoljeća. Svoj najveći hit, pjesmu “Čerge” napisao je 1967. godine, a dvije godine kasnije kad je objavljena, vinula je Zlatka Pejakovića u sam vrh popularnosti, a s tog mjesta ne silazi ni danas. Njegovi megahitovi “Ove noći jedna žena”, “Živio bi kao kralj”, “Nećemo noćas doma”, “Misli svatko da je meni lako”, ali i posljednji hit “Tko ti spava s desne strane” nesumnjivo će i ovog ljeta prikovati publiku uz pozornicu i šankove do ranih jutarnjih sati. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.