Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Miljenko Žamarija prozvao gradsku vlast zbog neprimjerenog obilježavanja Dana pobjede

U usporedbi s većim gradovima u županiji, Sisak je imao najlošiji program obilježavanja Dana pobjede, rekao je Žamarija.

U usporedbi s većim gradovima u županiji, Sisak je imao najlošiji program obilježavanja Dana pobjede, rekao je Žamarija.

Ispred sisačkog HSLS-a konferenciju za novinare s temom „Obljetnica Oluje-ravnodušnost vlasti“ u utorak,11.kolovoza  održao je redsjednik sisačkog ogranka stranke Miljenko Žamarija sa suradnicima.

Ovim obraćanjem javnosti želimo iskazati svoje žaljenje što obilježavanje Dana pobjede u gradu Sisku nije bilo popraćeno bogatijim i sadržajnijim programom za šire građanstvo, rekao je Žamarija:

 

 

Siščani su bili među prvima koji su prepoznali agresivnost ondašnjeg saveznog vojnog i političkog establišmenta i organizirano stali na branik svoga grada i Hrvatske:

 

 

Zlatko Krušič, član Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Siska istaknuo je kako je odaziv na sastanak s predstavnicima gradske vlasti bio mizeran i da je okupio tek jednu ili dvije braniteljske udruge od njih više od 20 koliko ih je u Koordinaciji:

 

 

Ne smijemo zaboraviti temelj ove države jer onda sve gubi smisao, završio je predsjednik sisačkog HSLS-a Miljenko Žamarija.

 

P1080229

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.