Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Dom kulture KKV počinje s online prodajom ulaznica

Od 9. do 11. listopada tijekom prikazivanja Zvizdana, Dom kulture će posjetiti filmska ekipa predvođena D. Matanićem

U Domu kulture Kristalna kocka Vedrine održana je konferencija za medije na kojoj je, uz najavu nove sezone, predstavljen i projekt uvođenja online prodaje ulaznica. Novouvedena pogodnost online prodaje ulaznica za sve programe trebala bi korisnicima omogućiti lagodniju i bržu kupovinu ulaznica, a okrenuta je, prije svega, mlađim generacijama. Partner u ovom projektu je portal ulaznice.hr.

Ravnateljica Doma kulture KKV, Valentina Ivanković Pelikan:

 

 

Kao dio nadolazeće sezone, najavljen je Ogledni sat Kreativnog učilišta koji će se održati 10. rujna u 19 sati i 30 minuta u Kazalištu 21. Publika će na Oglednom satu imati priliku vidjeti što su to korisnici Učilišta naučili tijekom ljeta na nekoliko radionica, od dramskih do plesnih i glazbenih.

 

 

Tijekom cijele iduće godine obilježavat će se 10. obljetnica Gradskog kazališta Sisak. U pripremi su i dvije profesionalne predstave vlastite produkcije Gradskog kazališta Sisak i to predstava za odrasle „Poslovice babe Marte ili kako ostati singl“ redatelja Silvija Vadle, a prema tekstu sisačke autorice Blaženke Slovenec te predstava za djecu pod nazivom „Profesor kovčežić otkriva drvo, papir i Japan“ autora Damira Borojevića.

Jesenska kino sezona počinje 12. rujna projekcijom dva filma- crtića za najmlađe „Mune- čuvar Mjeseca“ te filma „Fantastična četvorka“. Što slijedi nakon toga, najavio je Danijel Pavlić, voditelj filmskog centra Doma kulture:

 

 

Jubilarno, 10. izdanje revije dokumentarnog filma Fibula održat će se početkom prosinca, otkriveno je na konferenciji:

 

 

Kao posebna poslastica za filmofile najavljeno je gostovanje ekipe nagrađivanog domaćeg filma i hrvatskog kandidata za filmsku nagradu Oscar, Zvizdana redatelja Dalibora Matanića. Od 9. do 11. listopada, osim Matanića, gosti Doma kulture bit će i Tihana Lazović, Goran Marković te producentica filma Ankica Jurić Tilić.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.