Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Donatela Pauković iz Novske nova je Vinska kraljica

Izbor Vinske kraljice osmišljen je sa svrhom promocije turizma, vinogradarstva i vinarstva SMŽ

Vinska kraljica Sisačko- moslavačke županije 2015./2016. godine je Donatela Pauković. Vinska kraljica bira se na period od jedne godine tijekom koje će imati čast predstavljati Sisačko- moslavačku županiju na manifestacijama koje za cilj imaju razvoj turizma, vinarstva i vinogradarstva županije. Mlada Novljanka otkrila je kako su ju na odluku da se prijavi na Izbor ponukali želja za izazovima i upoznavanjem novih ljudi:

 

 

Nakon provedenog postupka izbora zamjenica župana Anita Sinjeri Ibrišević proglasila je pobjednicu manifestacije koja za cilj ima turističku prezentaciju županije, a organizira se po peti put. Više o postupku odabira, Sinjeri Ibrišević:

 

 

Nositelj izbora Vinske kraljice je Sisačko-moslavačka županija, dok su suorganizatori Grad Popovača, Turistička zajednica Sisačko- moslavačka županije i Turistička zajednica Grada Popovače.

Kandidatkinje su nosile haljine u etno stilu dizajnerice Elene Conjar, a pobjednica je, kao jedan od poklona, dobila posebno dizajniranu haljnu spomenute dizajnerice:

 

 

Svečano proglašenje Vinske kraljice i uručivanje titule održat će se 12. rujna na svečanosti otvaranja Voloderskih jeseni.

 

photo 3 (1)photo 2 (1)photo 1photo 2photo 3photo 4 (1)

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.