Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Doprinos građana razvoju Grada Kutine

Javni poziv građanima za sudjelovanje u javnoj raspravi

Javni poziv građanima za sudjelovanje u javnoj raspravi

Grad Kutina uputio je Javni poziv građanima za sudjelovanje u javnoj raspravi i davanju prijedloga za izradu Strategije razvoja Grada Kutine do 2020. g.

Razvojna strategija Grada predstavlja kvalitetan odgovor na procese promjena koje je donio ulazak Republike Hrvatske u članstvo Europske unije u srpnju 2013. Strategija predstavlja razvojni koncept odnosno okvir za ostvarenje dugoročnih ciljeva i razvojne vizije te omogućuje kvalitetno donošenje odluka predstavničkih tijela Grada i njegovih mjesnih dobra poveznih sa široko prihvaćenim razvojnim konceptom.

Strategija razvoja Grada Kutina predstavlja sveobuhvatan programski dokument temeljen na pregovorima i zajedničkim zaključcima, stoga su mišljenja stanovnika važna, te ih treba uzeti u obzir tijekom daljnjeg postupka izrade razvojne strategije.

Strategija razvoja Grada Kutine 2014.-2020. stavljena je na internet stranicu Grada Kutine na javnu raspravu. Svi su građani pozvani da sudjeluju u izradi Strategije te da svojim komentarima doprinesu razvoju svoga Grada.


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.