Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Mate Bulić – 30 godina s vama

Koncert karijere, 27. studenog u KD Vatroslava Lisinskog

Trideset godina uspješne karijere legendarni pjevač Mate Bulić proslavit će samostalnim koncertom pod nazivom “30 godina s vama”. Slavlje će se održati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, u petak, 27. studenog s početkom u 20 sati. Mati će se na pozornici pridružiti prošireni band sastavljen od vrhunskih glazbenika te nekoliko posebnih gostiju iznenađenja.

“Otkako sam počeo pjevati moja je želja bila zapjevati u ovoj veličanstvenoj dvorani. Pjevao sam na stadionima, sportskim dvoranima, najvećim klubovima, no Lisinski je bila moja neostvarena želja. Zahvaljujući organizatorima, Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, moja se želja ostvaruje. Obećajem da ćemo prirediti večer za pamćenje, poštujući repertoarom i svirkom ova čast koja mi je ukazana’ – izjavio je Mate.


 


Mate Bulić u svojoj bogatoj karijeri objavio je 10 albuma, od kojih je većina prodanih u zlatnoj nakladi. Iza njega je stotine koncerata po čitavom svijetu, brojne festivalske nagrade te pregršt hitova i suradnji s najpopularnijim imenima domaće scene. Poznat je kao miljenik publike, čovjek iz naroda iz kojeg izvire pravi južnjački temperament. Ipak za koncert u ‘hramu glazbe’ priprema veliko iznenađenje za svoju publiku. U pomalo intimnoj atmosferi, Mate će izvesti svoje najveće hitove u izmjenjenim aranžmanima, a otpjevat će i neke od pjesama koje rijetko izvodi na nastupima. Svojim prvim samostalnim koncertom u Lisinskom, Mate Bulić pokazat će ono što još od njega niste imali priliku doživjeti.

Nakon tog koncerta, Matu očekuje slavljenička turneja – 30 gradova za 30 godina, kojom će obići neke od najvećih dvorana u Hrvatskoj i inozemstvu. Datumi koncerata bit će objavljeni uskoro.

Ulaznice za koncert 27. studenog po cijenama 110/130/150/200 kn možete kupiti već sada na www.lisinski.hr ili na blagajni dvorane.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.