Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

MIKRO odsad djeluje u novouređenom prostoru predvorja ŠRC Sisak

Novouređeni prostor koristit će se za potrebe udruge Novi svijet kao i sportske te druge udruge

Novouređeni prostor koristit će se za potrebe udruge Novi svijet kao i sportske te druge udruge

MIKRO- malo idejno kreativno okupljalište udruge Novi svijet od jučer navečer radi i provodi svoje projekte u novouređenom prostoru predvorja gledališta ŠRC Sisak. Prostor koji Udruga koristi još od 2002. svečanim je programom otvoren te predan na upravljanje Športsko- rekreacijskom centru Sisak, a osim za potrebe provedbe programa udruge Novi svijet, novouređeni prostor koristit će sportske i druge udruge koje djeluju u okviru objekta ŠRC Sisak.

Predsjednica Udruge za djecu i mlade Novi svijet, Lidija Tomljenović Kovačić:

 

 

P1100309

 

„Čim smo čuli za ideju udruge Novi svijet o uređenju, objeručke smo ju prihvatili i rekli: dapače, slobodno dođite, uljepšajte sebi prostor, uljepšajte svima prostor“, sa zadovoljstvom je dugogodišnju suradnju s udrugom komentirao zamjenik ravnatelja Dejan Rukljača:

 

 

P1100317

 

Prostor MIKRO protekla tri mjeseca uređivali su volonteri, suradnici i djelatnici udruge Novi svijet, uz pomoć donacije u proizvodima tvrtke BauWelt i financijskoj potpori Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u okviru programskog područja Građanske akcije „Naš doprinos zajednici“. Jedna od volontera je i Dunja Graho, dizajnerica interijera koja je idejno osmislila izgled prostora:

 

 

P1100320

 

Kristina Mareković, akademska slikarica zaslužna je za uređenje dijela prostora:

 

 

P1100324

 

„Tu smo imali razne radionice, od rezbarenja bundeva, izrade plakata i fotografija do  izložbi torbica, ženskog nakita, slika mladih kreativnih umjetnika, pa čak i modne revije, vježbe hodanja, disanja, tai-chi-ja, trbušnog plesa, a da ne spominjemo brojne sastanke, skupštine i radionice“, rekla je Tomljenović Kovačić, uvjerena da će obnovljen prostor omogućiti korisnicima još ugodniji rad.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.